vrijdag 21 augustus 2015

Nieuwtje

Nu vergeet ik toch te vermelden dat ik 11 september met een kraam op de ladies night sta in Arnemuiden. Hier laat ik de nieuwe stempelsets en papierlijnen zien van Stampin Up. Ook is het mogelijk om workshops te boeken voor de herfst en kerstperiode.

De workshops kunnen ook gezellig bij je thuis alle materialen zitten in een pakket en is genoeg voor 4 kaarten. De stempelsets zijn van mijzelf en mogen gebruikt worden tijdens de workshops.

Komen jullie een kijkje nemen bij mijn kraam?

Breng gezellig vriendinnen mee op 11 september om 19.00 uur tot 23.00 uur in " de blikken" van cittersweg in Arnemuiden.

Pillowbox

Mijn vakantie is bijna weer om, heerlijk weer gehad en toch ook weer een beetje geknutseld tussendoor. De bestelling van de nieuwe wintercatalogus is hier aangekomen en daar staan toch mooie stempelsets en ander leuks in. Waaronder deze pillowbox. Dit is een stans met allerlei leuke kleine stansjes erbij die je kunt gebruiken om de box op te leuken.
Bij dit doosje heb ik ze nog niet gebruikt omdat ik jullie de nieuwe stempelset Remarkable You wilde laten zien, hier gebruik ik alleen de bladeren van de stempelset.
De inkt en papierlijn zijn mint macaron zodat je alles in dezelfde kleur houd ik vind dat altijd een mooi geheel.



vrijdag 7 augustus 2015

Vintage leaves stempel en dies

Warm warm maar binnen goed knutselweer hoor zelfs lekkerder dan buiten, deze kaart gemaakt met 2 kleuren inkt mossy meadow en soft suede. Allereerst de bladeren stempelen en embossen met witte embossingpoeder, hierover heen met de inkt zodat de kleuren doorlopen ook nog een los blad gestempeld en dit vastgemaakt tussen het lint op een restje de tekst gestempeld en opgeplakt tussen lint en blad.