woensdag 2 maart 2016

Taartpuntjes met paaslam

hallo dames deze keer eens geen kaart maar een taartpunt gevuld met paaseitjes. Leuk om uit de delen als je een hele taart maakt.

De kleuren zijn natuurlijk geel want dat past bij de pasen. Ik heb gebruik gemaakt van een lief stempeltje wat na de paasdagen ook nog gebruikt kan worden om schattige babykaartjes te maken.

De benodigdheden voor dit doosje zijn
Stempel easter lamb
Cutie pie thinlits
Glittertape ( gratis bij een bestelling van € 60,00 )
Gold bakers twine
Hello honey cardstock
Circlepons 2 1/2"

Je stanst de onderdelen van het doosje 2 x uit plakt het in elkaar en breng de tape aan op de zijkant, voordat je het doosje dicht maakt vul je het met paaseitjes en strikt het met bakers twine  dicht
Kleur het schaapje in met pink pirouette en het gras met old olive, pons met de circle pons het schaapje uit en plak het op de bovenkant van je doosje, stans het strikje uit en plak dit met de tekst op de kant waar je het doosje sluit. Eventueel nog wat kleine bloemetjes erop en je hebt een schattig kadootje.
Alle materialen zijn van Stampin up.


1 opmerking:

  1. Leuk die taartpuntjes. Goed idee ook voor je volgers. Leuke cadeautjes voor de Pasen. Moet ook nog iets verzinnen, voor als we inderdaad voor Pasen naar de camping gaan, tenminste als het weer beter wordt. Anders verdrinken we er. gr leny w

    BeantwoordenVerwijderen